Massage &
gravidmassage

Massage - en viktig del av din friskvård

På salongen kan du använda
ditt friskvårdsbidrag & rekvisition

Massage

Massage är en viktig del av din friskvård och genom massage frigörs endorfiner som får oss att slappna av och må bra. Vi skräddarsyr en massagebehandling utifrån dina behov och släpper på onödig stress och spänningar i kroppen. Vi hittar lösningen för dig!

Terapeutisk Gravidmassage

Stort grattis till dig, din partner och blivande familj!

För att behandla de fysiska och hormonella förändringar som sker med den gravida kroppen under graviditeten erbjuder jag en metod som heter Terapeutisk Gravidmassage™, en behandlingsmetod som rekomenderas av läkare och barnmorskor. Syftet är att hjälpa dig som gravid på ett skonsamt och tryggt sätt, för bästa behandling och upplevelse. Vid första besöket går vi igenom en hälsodeklaration för att kunna lägga upp en behandlingsplan som är individanpassad utifrån graviditetsvecka, mående, eventuella krämpor och önskemål.

Gravidmassage

Behandlingar meny

Vi skräddarsyr en massage som passar dig. Rogivande och avslappnande eller friskvårdsmassage som arbetar mer behandlande på ömmande muskulatur.

Behandlingslista

 • Nack och ryggmassage

  Pris 795 SEK, tid 45 min
 • Avslappnande helkroppsmassage

  Pris 1195 SEK, tid 80 min

  Avslappnande och välbefinnande helkroppsmassage som inkluderar händer, fötter och skalp.

 • Friskvård Signatur Ansiktsmassage

  Pris 795 / 995 SEK, tid 40 / 60 min

  Behandlingen kan användas med friskvårdsbidrag/rekvisition.
  En mycket uppskattad massage där upplevelsen blir total avslappning för kropp & sinne. Massagen verkar i både förebyggande och behandlande syfte där fokus ligger på att släppa på spänningar som finns i ansikts- och nacksmuskulaturen. Yttre och inre påverkan av stress kan skapa spända käkar, spänningshuvudvärk och ond nacke. Genom cirkulation och syresättning kan dessa tillstånd förbättras.

  I behandlingen ingår ansiktsrengöring och massagen utförs med verksamma produktingredienser. Avslutande mjukas muskultauren i armar och händer upp för ett bättre cirkulationsflöde.

  Du kan även boka Friskvård Ansiktsmassage Exklusiv som avslutas med en lyxig ansiktsmask och innehåller extra massagegrepp som akupressur, 995kr.

  OBS Portömmning och brynform ingår ej.

Boka tid här

Till mig kan du söka dig om du önskar en avkopplande massage, vill förbereda kroppen inför kommande förlossning eller upplever besvär under din graviditet.

Du är även hjärtligt välkommen på massage efter att du fött ditt barn för att få igång en god cirkulation i kroppen. Rent behandlingsmässigt kan du få massage redan 1 vecka efter din förlossning, känn efter när du känner dig redo.


"Rekommenderas starkt. Man blir varmt omhändertagen och ompysslad. Känns väldigt tryggt." -Sophia, gravidmassage


Behandlingslista

 • Gravidmassage nybesök

  Pris 1095 SEK, tid 75 min

  Första tillfället går vi igenom en hälsodeklaration vilket är inkluderat i tiden.

 • Gravidmassage återbesök

  Pris 795 SEK, tid 50 min
 • Gravidmassage helkropp

  Pris 1195 SEK, tid 80 min

  Avslappnande och välbefinnande helkroppsmassage som passar dig som inte har några större besvär under din graviditet och söker en rogivande stund.

Boka tid här
Önskar du få produkter skickat till dig?

Vet du vilka produkter du önskar? Skicka ett mail så hjälper jag dig. Vid beställning av produkter över 500kr står salongen för frakten. Fraktkostnad 49kr.

Bor du på avstånd och vill ha hjälp med en hudvårdskonsultation för skräddarsydda hemvårdprodukter? Vi bokar ett digitalt onlinemöte där jag konsulterar dig. Vid beställning av produkter kostar konsultationen inget. Utan beställning av varor kostar tjänsten 295kr.

Boka ~ Tid i butiken

Önskar du handla produkter tillsammans med rådgivning utanför bokning av behandlingar? Då uppskattar jag om du bokar en tid på bokningssidan som heter “tid i butiken”.

Det går också bra att skicka ett sms för att avtala en tid för att handla produkter eller presentkort.

Om du behöver en tid inom 1 vecka
har vi ibland lediga avbokningstider.