Hudvård
Kroppsvård
Friskvård

i Grebbestad, Tanum

Små Stunder är en skönhets- och friskvårdssalong i mitten av Grebbestad, Tanum. Här finner du ett brett utbud behandlingar från ansiktsbehandlingar, klassisk massage, gravidmassage, sugaring, till avancerade behandlingar vid specifik hudproblematik och professionell microneedling med dermapen.

När du bokar en behandling hos Små Stunder är det mig, Madeleine du träffar

Din Auktoriserade & Specialiserade
hudterapeut i Grebbestad

Auktoriserad och specialiserad Hudterapeutmästare med över 16 års erfarenhet i branschen, innehav av gesäll & mästarbrev, internationell CIDESCO examen och stolt medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har gedigen utbildning, innehar behandlingsskadeförsäkring, utför profesionella hudvårdsbehandlingar och byggt på min utbildning på avancerad nivå genom Sveriges Hantverksråd.

Jag blev färdigutbildad hud- & spaterapeut från Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm 2007. 10 år senare, år 2017 öppnade jag salongen Små Stunder som blivit en populär och omtalad salong där jag får skapa fantastiska möten och skräddarsy behandlingar utefter kundens behov. Ett av mina första jobb i branschen var som spaansvarig på ett hotell i Norge, en fantastisk start och en värdefull lärdom. Under åren som gick samlades ytterliggare erfarenheter från yrket genom arbete på salonger och spa runt om i Norden. Jag fortsätter kontinuerligt att bygga på min kompetens med kurser och utbildningar för att specialisera mig. Hudvård, hälsa och friskvård ligger mig varmt om hjärtat, att i sin tur få ge av min kunskap och mina erfarenheter till dig som kund sätter jag högt värde på. Mina styrkor är mitt engagemang och min noggrannhet. Hos mig är det viktigt att du som kund känner dig sedd.

Hjärtligt välkommen att boka din behandling hos mig.

  

Ge dig tid till återhämtning av Små Stunder i vardagen,
där Din tid är Din värdefulla stund.

   

Utbildningar

Jag lägger stor vikt i att hålla mig ajour med branschen genom att löpande bygga på kunskap med interna kurser, föreläsningar om huden och dess sjukdomar och vidareutbildningar. Nedan följer större grund- och vidareutbildningar.

 • Auktoriserad Hud- och spaterapeut
  med internationell CIDESCO examen från Yrkeshögskolan för hudvård och spa, 2007.
 • Cert. Specialiserad Hudterapeut inom dermatologi
  Vidareutbildning via SHR, 2019
 • Gesällbrev Sveriges Hantverksråd, 2020
 • Mästarbrev Sveriges Hantverksråd, 2022
 • Diplomerad Friskvårdsmassör
  med idrottsprofil från Berqvists massageutbildningar, 2008.
 • Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör™
  Behandlingsteam John Carrier, 2018.
 • Sugarista grundutbildning
  2012
 • Sugarista Advanced vidareutbildning
  2017
 • Certifikat som utbildare i sugaring/sockring
  Savvy sugaring 2018.

Önskar du få produkter
skickat till dig?

Vet du vilka produkter du önskar? Skicka ett mail så hjälper jag dig. Vid beställning av produkter över 500kr står salongen för frakten. Fraktkostnad 49kr.

Bor du på avstånd och vill ha hjälp med en hudvårdskonsultation för skräddarsydda hemvårdprodukter? Vi bokar ett digitalt onlinemöte där jag konsulterar dig. Vid beställning av produkter kostar konsultationen inget. Utan beställning av varor kostar tjänsten 295kr.

Boka ~ Tid i butiken

Önskar du handla produkter tillsammans med rådgivning utanför bokning av behandlingar? Då uppskattar jag om du bokar en tid på bokningssidan som heter “tid i butiken”.

Det går också bra att skicka ett sms för att avtala en tid för att handla produkter eller presentkort.