Hudvård
Kroppsvård
Massage

Grebbestad, Tanum

Små Stunder är en skönhets- och friskvårdssalong i mitten av Grebbestad, Tanum. Här finner du ett brett utbud behandlingar från massage och ansiktsbehandlingar till avancerade behandlingar vid specifik hudproblematik, gravidmassage, lash lift eller professionell microneedling med dermapen.När du bokar en behandling hos Små Stunder är det mig, Madeleine du träffar.

Auktoriserad och specialiserad Hudterapeut med över 12 års erfarenhet i branschen, internationell CIDESCO examen och stolt medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har gedigen utbildning, innehar behandlingsskadeförsäkring och utför profesionella hudvårdsbehandlingar.

Jag blev färdigutbildad Auktoriserad spa- och hudterapeut från Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm 2007. 10 år senare, år 2017 öppnade jag salongen Små Stunder som blivit en populär och omtalad salong där jag får skapa fantastiska möten och skräddarsy behandlingar utefter kundens behov. Ett av mina första jobb i branschen var som spaansvarig på ett hotell i Norge, en fantastisk start och en värdefull lärdom. Under åren som gick samlades ytterliggare erfarenheter från yrket genom arbete på salonger och spa runt om i Norden. Jag fortsätter kontinuerligt att bygga på min kompetens med kurser för att specialisera mig. Hudvård och hudhälsa är en stor passion, att i sin tur få ge av min kunskap och mina erfarenheter till dig som kund sätter jag högt värde på. Mina styrkor är mitt engagemang och min noggrannhet. Hos mig är det viktigt att du som kund känner dig sedd.

Jag är övertygad om att alla behöver en liten stund för sig själva där vi inte upplever måsten eller prestige. Så ge dig tid till återhämtning av Små Stunder i vardagen - där Din tid är Din värdefulla stund.

Hjärtligt välkommen att boka din behandling hos mig
- Din Auktoriserade & Specialiserade hudterapeut i Grebbestad.


Utbildningar:

Utöver dessa huvudutbildningar lägger jag stor vikt i att hålla mig ajour med branschen genom att löpande bygga på kunskap med interna kurser, föreläsningar och vidareutbildningar.

Små Stunder
en skönhetssalong
i Grebbestad

Medlem i Sveriges Hudterapeuters
Riksorganisation SHR
Boka här