Hudvård
Kroppsvård
Massage

Grebbestad, Tanum

Små Stunder är en skönhets- och friskvårdssalong i mitten av Grebbestad, Tanum. Här finner du ett brett utbud behandlingar från massage och ansiktsbehandlingar till avancerade behandlingar vid specifik hudproblematik, gravidmassage, lash lift eller professionell microneedling med dermapen.När du bokar en behandling hos Små Stunder är det mig, Madeleine du träffar.

Auktoriserad och specialiserad Hudterapeut med över 10 års erfarenhet i branschen, internationell CIDESCO examen och stolt medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det betyder att du som kund kan känna dig trygg med att jag har gedigen utbildning, innehar behandlingsskadeförsäkring och utför profesionella hudvårdsbehandlingar.

Jag är övertygad om att alla behöver en liten stund för sig själva där vi inte upplever måsten eller prestige. Så ge dig tid till återhämtning av Små Stunder i vardagen - där Din tid är Din värdefulla stund.

Hjärtligt välkommen att boka din behandling hos mig
- Din Auktoriserade hudterapeut i Grebbestad.


Utbildningar:

Utöver dessa huvudutbildningar lägger jag stor vikt i att hålla mig ajour med branschen genom att löpande bygga på kunskap med interna kurser, föreläsningar och vidareutbildningar.

Små Stunder
en skönhetssalong
i Grebbestad

Medlem i Sveriges Hudterapeuters
Riksorganisation SHR
Boka här